Bra konditorier i Ekerö

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Ekerö. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Ekerö. Det finns 2 olika konditorier i Ekerö där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Ekerö.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Ekerö

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Ekerö som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Ekerö som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Ekerö. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Ekerö kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Baker Boys AB
Ekeröv. 51
178 34 EKERÖ


Queens Konditori & Bageri
Mälarö Torg 3
178 30 EKERÖ

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Ekerö och dess konditorier

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här finns mer info om Ekerö om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Ekerö.