Bra konditorier i Djurhamn

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Djurhamn. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Djurhamn. Det finns 2 olika konditorier i Djurhamn där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Djurhamn.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Djurhamn

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Djurhamn som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Djurhamn som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Djurhamn. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Djurhamn kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Del Villar Konditori AB
Gransbergsv. 12
139 73 Djurhamn


Munkens Konditori AB
Gransbergsv. 12
139 73 Djurhamn

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Djurhamn och dess konditorier

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Här finns mer info om Djurhamn om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Djurhamn.