Bra konditorier i Danderyd

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Danderyd. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Danderyd. Det finns 1 olika konditorier i Danderyd där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Danderyd.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Danderyd

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Danderyd som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Danderyd som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Danderyd. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Danderyd kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Thelins Konditori
Mörby Centrum
182 31 Danderyd

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Danderyd och dess konditorier

Danderyds kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Djursholm som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen i sydöstra delen av landskapet Uppland med Stora Värtan, Lilla Värtan och Östersjön i öster.

Yta: 26,55 km2
Invånarantal: 32 421, år 2015

Här finns mer info om Danderyd om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Danderyd.