Wienerkonditoriet Bromma Blocks – ett konditori i Bromma

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Wienerkonditoriet Bromma Blocks är ett konditori i Bromma där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Bromma och du kommer säkerligen gilla Wienerkonditoriet Bromma Blocks och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Bromma som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Wienerkonditoriet Bromma Blocks inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Wienerkonditoriet Bromma Blocks i Bromma - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Wienerkonditoriet Bromma Blocks i Bromma.

Wienerkonditoriet Bromma Blocks
Ulvsundav. 185 C
168 67 Bromma
08 - 28 81 90

Annons:

Öppettider hos Wienerkonditoriet Bromma Blocks i Bromma

Innan du besöker Wienerkonditoriet Bromma Blocks i Bromma kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Wienerkonditoriet Bromma Blocks i Bromma utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Wienerkonditoriet Bromma Blocks i Bromma, ett konditori

Hittar du inte till Wienerkonditoriet Bromma Blocks kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Wienerkonditoriet Bromma Blocks i Bromma