Kea Bageri Stockholm AB – ett konditori i Bromma

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Kea Bageri Stockholm AB är ett konditori i Bromma där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Bromma och du kommer säkerligen gilla Kea Bageri Stockholm AB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Bromma som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Stockholm ifall Kea Bageri Stockholm AB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Kea Bageri Stockholm AB i Bromma - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Kea Bageri Stockholm AB i Bromma.

Kea Bageri Stockholm AB
Skaldev. 59
167 73 Bromma


Annons:

Öppettider hos Kea Bageri Stockholm AB i Bromma

Innan du besöker Kea Bageri Stockholm AB i Bromma kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Kea Bageri Stockholm AB i Bromma utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Kea Bageri Stockholm AB i Bromma, ett konditori

Hittar du inte till Kea Bageri Stockholm AB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Kea Bageri Stockholm AB i Bromma