Bra konditorier i Bandhagen

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Bandhagen. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Bandhagen. Det finns 4 olika konditorier i Bandhagen där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Bandhagen.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Bandhagen

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Bandhagen som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Bandhagen som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Bandhagen. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Bandhagen kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Café Chateau
Skärlingebacken 2
124 33 BANDHAGEN


Engelbrekts Konditori & Bageri
Högdalsgången 34
124 54 Bandhagen


Konditori Vallmofröt
Hagsätra Torg 14
124 73 BANDHAGEN


Rågsveds Konditori AB
Rågsvedstorget 5
124 65 Bandhagen

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Bandhagen och dess konditorier

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här finns mer info om Bandhagen om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Bandhagen.