Bra konditorier i Bagarmossen

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Bagarmossen. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Bagarmossen. Det finns 1 olika konditorier i Bagarmossen där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Bagarmossen.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Bagarmossen

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Bagarmossen som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Bagarmossen som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Bagarmossen. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Bagarmossen kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Canadian Forest
Rusthållarv. 187
128 44 BAGARMOSSEN

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Bagarmossen och dess konditorier

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Här finns mer info om Bagarmossen om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Bagarmossen.