Bra konditorier i Årsta

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Årsta. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Årsta. Det finns 2 olika konditorier i Årsta där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Årsta.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Årsta

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Årsta som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Årsta som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Årsta. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Årsta kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Sweet Josefine
Kolsnarsv. 11
120 51 ÅRSTA


Årsta Konditori
Årstav. 51
120 54 årsta

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Årsta och dess konditorier

Årsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Nästan hela stadsdelen ingår i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsområde, med undantag för Årsta holmar och Hammarbyslussen som ingår i Södermalms stadsdelsområde. Den bebyggda delen av stadsdelen ligger på södersluttningen av den förkastningsbrant som sträcker sig längs Årstavikens södra sida.

Yta: 262 hektar
Invånarantal: 17951, år 2014

Här finns mer info om Årsta om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Årsta.