Bra konditorier i Älvsjö

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Älvsjö. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Älvsjö. Det finns 3 olika konditorier i Älvsjö där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Älvsjö.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Älvsjö

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Älvsjö som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Älvsjö som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Älvsjö. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Älvsjö kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Fru Marias Bak
Svartlösav. 77
125 33 ÄLVSJÖ


Smörgåsköket Erkenskroken
Solberga Hagv. 15
125 44 ÄLVSJÖ


Älvsjö Konditori & Bageri
Johan Skyttes v. 204
125 34 älvsjö

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Älvsjö och dess konditorier

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Här finns mer info om Älvsjö om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Älvsjö.