Bra konditorier i Åkersberga

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Åkersberga. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Åkersberga. Det finns 6 olika konditorier i Åkersberga där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Åkersberga.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Åkersberga

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Åkersberga som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Åkersberga som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Åkersberga. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Åkersberga kan du istället kolla efter andra i Stockholm.

Bagar Bröderna AB
Oxenstiernas v. 85
184 32 åkersberga


Kyrkebysvind AB
Hjalmar Strååts v. 8 A
184 60 ÅKERSBERGA


Naturbageriet Sattva
Centralv. 69
184 32 åkersberga


Picard
Stationsv. 5
184 50 åkersberga


Smörkransen
Skeppsgränd 5
184 30 åkersberga


Smörkransen Hembageri
Stationsv. 5
184 50 åkersberga

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Åkersberga och dess konditorier

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här finns mer info om Åkersberga om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Åkersberga.