Bra konditorier i Torshälla

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Torshälla. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Torshälla. Det finns 2 olika konditorier i Torshälla där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Torshälla.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Torshälla

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Torshälla som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Torshälla som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Torshälla. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Torshälla kan du istället kolla efter andra i Södermanland.

Fabriksförsäljning Stens Choklad AB
Eskilstunav. 35
644 30 TORSHÄLLA


Konditori Amarant
Eskilstunav. 5
644 32 TORSHÄLLA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Torshälla och dess konditorier

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Här finns mer info om Torshälla om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Torshälla.