Bra konditorier i Strängnäs

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Strängnäs. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Strängnäs. Det finns 2 olika konditorier i Strängnäs där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Strängnäs.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Strängnäs

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Strängnäs som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Strängnäs som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Strängnäs. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Strängnäs kan du istället kolla efter andra i Södermanland.

Café Prinsen
Järnvägsg. 7
645 31 Strängnäs


Juridik & Ekonomi I Mälardalen AB
Eskilstunav. 5
645 33 Strängnäs

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Strängnäs och dess konditorier

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här finns mer info om Strängnäs om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Strängnäs.