Bra konditorier i Stallarholmen

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Stallarholmen. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Stallarholmen. Det finns 3 olika konditorier i Stallarholmen där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Stallarholmen.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Stallarholmen

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Stallarholmen som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Stallarholmen som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Stallarholmen. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Stallarholmen kan du istället kolla efter andra i Södermanland.

Backsippans Konditoris
Östav. 9
645 62 STALLARHOLMEN


Konditori Selaön
Östav. 9
645 62 STALLARHOLMEN


Mmh Invest AB
Brog. 21
645 61 Stallarholmen

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Stallarholmen och dess konditorier

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här finns mer info om Stallarholmen om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Stallarholmen.