Bra konditorier i Oxelösund

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Oxelösund. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Oxelösund. Det finns 3 olika konditorier i Oxelösund där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Oxelösund.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Oxelösund

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Oxelösund som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Oxelösund som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Oxelösund. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Oxelösund kan du istället kolla efter andra i Södermanland.

Birgers Konditori
Torgg. 9
613 30 Oxelösund


Birgers Konditori
Torgg. 9
613 30 Oxelösund


Camilla & Puttes
Styrmansg. 7
613 31 OXELÖSUND

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Oxelösund och dess konditorier

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Här finns mer info om Oxelösund om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Oxelösund.