Bra konditorier i Katrineholm

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Katrineholm. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Katrineholm. Det finns 6 olika konditorier i Katrineholm där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Katrineholm.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Katrineholm

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Katrineholm som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Katrineholm som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Katrineholm. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Katrineholm kan du istället kolla efter andra i Södermanland.

Buney AB
Rönng. 3 D
641 52 Katrineholm


Hembagarns Konditori
Köpmang. 22
641 30 Katrineholm


Näsets Vedugnsbageri I Sörmland, AB
Näsets Gård
641 96 Katrineholm


Sultans City
Köpmang. 14
641 30 Katrineholm


Sultans Konditori
Storg. 27
641 45 Katrineholm


Änglarnas Kök I Kfv AB
Åsg. 28
641 34 Katrineholm

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Katrineholm och dess konditorier

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här finns mer info om Katrineholm om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Katrineholm.