Bra konditorier i Gnesta

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Gnesta. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Gnesta. Det finns 3 olika konditorier i Gnesta där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Gnesta.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Gnesta

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Gnesta som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Gnesta som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Gnesta. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Gnesta kan du istället kolla efter andra i Södermanland.

Gnestabagaren AB
Marielundsg. 8
646 34 GNESTA


Humbles Bageri o. konditori
Torgg. 1
646 33 Gnesta


Vackerbys Café & Catering AB
V. Storg. 63
646 35 Gnesta

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Gnesta och dess konditorier

Gnesta är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Gnesta kommun i Södermanlands län men även innefattande en del av Södertälje kommun i Stockholms län. Gnestadelen av tätorten utgör centralort i Gnesta kommun. Gnesta är beläget mellan Södertälje och Nyköping, längs Västra stambanan.

Yta: 385,94 hektar
Invånarantal: 5 562, år 2010

Här finns mer info om Gnesta om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Gnesta.