Bra konditorier i Flen

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Flen. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Flen. Det finns 1 olika konditorier i Flen där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Flen.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Flen

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Flen som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Flen som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Flen. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Flen kan du istället kolla efter andra i Södermanland.

ICA Kvantum
N. Kungsg. 8
642 37 FLEN

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Flen och dess konditorier

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här finns mer info om Flen om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Flen.