Bra konditorier i Vittsjö

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Vittsjö. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Vittsjö. Det finns 1 olika konditorier i Vittsjö där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Vittsjö.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Vittsjö

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Vittsjö som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Vittsjö som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Vittsjö. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Vittsjö kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Lönsholma Kalasservice
Lönsholma
280 22 VITTSJÖ

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Vittsjö och dess konditorier

Vittsjö är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Vittsjö är kyrkbyn i Vittsjö socken med kyrkan Vittsjö kyrka och var centralort i Vittsjö landskommun till den upplöstes 1973. Vittsjö var under 1900-talets första hälft en betydande pensionatsort.

Yta: 265,28 hektar
Invånarantal: 1665, år 2010

Här finns mer info om Vittsjö om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Vittsjö.