Bra konditorier i Vellinge

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Vellinge. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Vellinge. Det finns 2 olika konditorier i Vellinge där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Vellinge.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Vellinge

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Vellinge som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Vellinge som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Vellinge. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Vellinge kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Bergströms kondis
N. Kronan 91
235 91 Vellinge


Björns Konditori I Vellinge AB
Järnvägsg. 2 H
235 31 Vellinge

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Vellinge och dess konditorier

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånarantal: 6304, år 2010

Här finns mer info om Vellinge om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Vellinge.