Bra konditorier i Vejbystrand

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Vejbystrand. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Vejbystrand. Det finns 1 olika konditorier i Vejbystrand där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Vejbystrand.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Vejbystrand

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Vejbystrand som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Vejbystrand som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Vejbystrand. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Vejbystrand kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Okänd användare
V. Ljungbyv. 275
266 51 Vejbystrand

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Vejbystrand och dess konditorier

Vejbystrand är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Ängelholms kommun i Skåne län men även innefattande en del av Båstads kommun. I tätorten ingår Magnarp, som är ihopbyggt med Vejbystrand.

Yta: 274,35 hektar
Invånarantal: 2721, år 2010

Här finns mer info om Vejbystrand om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Vejbystrand.