Bra konditorier i Veberöd

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Veberöd. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Veberöd. Det finns 1 olika konditorier i Veberöd där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Veberöd.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Veberöd

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Veberöd som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Veberöd som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Veberöd. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Veberöd kan du istället kolla efter andra i Skåne.

KANELBULLENS KONDITORi i SKÅNE AB
S. Järnvägsg. 14
247 62 Veberöd

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Veberöd och dess konditorier

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och kyrkby i Veberöds socken i Skåne, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. I Veberöd finns Veberöds kyrka, dessutom det två dagligvarubutiker, en ICA Nära-butik samt en COOP Konsum-butik. Andra affärer är en järnaffär, en pappershandel...

Yta: 267,12 hektar
Invånarantal: 4062, år 2010

Här finns mer info om Veberöd om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Veberöd.