Bra konditorier i Trelleborg

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Trelleborg. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Trelleborg. Det finns 5 olika konditorier i Trelleborg där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Trelleborg.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Trelleborg

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Trelleborg som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Trelleborg som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Trelleborg. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Trelleborg kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Billings Konditori
Alg. 7
231 42 Trelleborg


Claes Konditori
Borggården 6
231 45 TRELLEBORG


Nagelforum AB
Måås Byav. 1
231 67 TRELLEBORG


Palmblads Konditori Eftr AB
Alg. 44
231 42 Trelleborg


Thebrödsbagariet
Kontinentg. 2
231 42 Trelleborg

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Trelleborg och dess konditorier

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här finns mer info om Trelleborg om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Trelleborg.