Bra konditorier i Tågarp

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Tågarp. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Tågarp. Det finns 1 olika konditorier i Tågarp där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Tågarp.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Tågarp

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Tågarp som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Tågarp som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Tågarp. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Tågarp kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Nya Conditoriet
Riksv. 40
268 75 Tågarp

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Tågarp och dess konditorier

Tågarp är en tätort belägen vid Råån i Svalövs kommun i Skåne län. I närheten av Tågarp ligger Norraby Kloster som tillhör Karmelitorden. I Tågarp finns en bensinstation med restaurang, en pizzeria, en tips- & tobaksaffär, en lanthandel samt ett konditori. Tidigare har funnits ett gästgiveri och en systembolagsbutik.

Yta: 42,05 hektar
Invånarantal: 431, år 2010

Här finns mer info om Tågarp om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Tågarp.