Bra konditorier i Svedala

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Svedala. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Svedala. Det finns 3 olika konditorier i Svedala där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Svedala.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Svedala

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Svedala som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Svedala som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Svedala. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Svedala kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Conditori Hörnan i Svedala HB
Långg. 44
233 31 Svedala


Farmor Elsas Bageri & Café
Bökebergsg. 10 C
233 32 SVEDALA


Rydebäcks Konditori & Smörgåsbutik AB
Företagsg. 2
233 51 Svedala

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Svedala och dess konditorier

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här finns mer info om Svedala om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Svedala.