Bra konditorier i Svalöv

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Svalöv. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Svalöv. Det finns 1 olika konditorier i Svalöv där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Svalöv.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Svalöv

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Svalöv som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Svalöv som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Svalöv. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Svalöv kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Kreta i Svalöv AB
Svaleg. 8 A
268 31 SVALÖV

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Svalöv och dess konditorier

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånarantal: 3633, år 2010

Här finns mer info om Svalöv om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Svalöv.