Bra konditorier i Staffanstorp

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Staffanstorp. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Staffanstorp. Det finns 2 olika konditorier i Staffanstorp där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Staffanstorp.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Staffanstorp

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Staffanstorp som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Staffanstorp som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Staffanstorp. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Staffanstorp kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Bengts Conditori
Torget 4
245 31 Staffanstorp


Novella AB
Staffanstorp
245 32 STAFFANSTORP

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Staffanstorp och dess konditorier

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Här finns mer info om Staffanstorp om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Staffanstorp.