Bra konditorier i Skurup

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Skurup. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Skurup. Det finns 2 olika konditorier i Skurup där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Skurup.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Skurup

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Skurup som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Skurup som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Skurup. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Skurup kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Bröderna Anderssons Konditori AB
Torggatan
274 34 Skurup


Conditori Centrum Skurup AB
Järnvägsg. 1
274 34 Skurup

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Skurup och dess konditorier

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

Här finns mer info om Skurup om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Skurup.