Bra konditorier i Simrishamn

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Simrishamn. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Simrishamn. Det finns 3 olika konditorier i Simrishamn där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Simrishamn.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Simrishamn

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Simrishamn som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Simrishamn som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Simrishamn. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Simrishamn kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Café Gallilé
Stenbocksg. 26
272 32 SIMRISHAMN


Pedersens Konditori
Storg. 19
272 31 Simrishamn


Thulins
Storg. 5
272 31 Simrishamn

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Simrishamn och dess konditorier

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånarantal: 6527, år 2010

Här finns mer info om Simrishamn om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Simrishamn.