Bra konditorier i Påarp

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Påarp. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Påarp. Det finns 1 olika konditorier i Påarp där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Påarp.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Påarp

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Påarp som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Påarp som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Påarp. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Påarp kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Bageriet Sjöstrands Och Erics Bröd AB
Ekebergav. 3
253 51 PÅARP

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Påarp och dess konditorier

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Yta: 159,70 hektar
Invånarantal: 2789, år 2010

Här finns mer info om Påarp om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Påarp.