Bra konditorier i Oxie

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Oxie. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Oxie. Det finns 2 olika konditorier i Oxie där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Oxie.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Oxie

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Oxie som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Oxie som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Oxie. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Oxie kan du istället kolla efter andra i Skåne.


Kakspecialisten Saad KB
Körvelgången


Flyinge Hembageri HB
Käglinge Parkv. 19
238 43 OXIE

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Oxie och dess konditorier

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här finns mer info om Oxie om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Oxie.