Bra konditorier i Osby

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Osby. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Osby. Det finns 3 olika konditorier i Osby där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Osby.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Osby

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Osby som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Osby som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Osby. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Osby kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Börjes Konditori HB
Postg. 2
283 41 OSBY


Börjes Konditori I Osby AB
Postg. 2
283 41 OSBY


Nya Conditoriet i Osby AB
V. Järnvägsg. 29
283 31 Osby

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Osby och dess konditorier

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

Här finns mer info om Osby om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Osby.