Nya Konditoriet i Örkelljunga – ett konditori i Örkelljunga

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Nya Konditoriet i Örkelljunga är ett konditori i Örkelljunga där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Örkelljunga och du kommer säkerligen gilla Nya Konditoriet i Örkelljunga och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Örkelljunga som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Nya Konditoriet i Örkelljunga inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Nya Konditoriet i Örkelljunga i Örkelljunga - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Nya Konditoriet i Örkelljunga i Örkelljunga.

Nya Konditoriet i Örkelljunga
Terrassen 3
286 31 örkelljunga
0435 - 523 33

Annons:

Öppettider hos Nya Konditoriet i Örkelljunga i Örkelljunga

Innan du besöker Nya Konditoriet i Örkelljunga i Örkelljunga kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Nya Konditoriet i Örkelljunga i Örkelljunga utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Nya Konditoriet i Örkelljunga i Örkelljunga, ett konditori

Hittar du inte till Nya Konditoriet i Örkelljunga kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Nya Konditoriet i Örkelljunga i Örkelljunga