Bra konditorier i Örkelljunga

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Örkelljunga. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Örkelljunga. Det finns 1 olika konditorier i Örkelljunga där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Örkelljunga.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Örkelljunga

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Örkelljunga som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Örkelljunga som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Örkelljunga. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Örkelljunga kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Nya Konditoriet i Örkelljunga
Terrassen 3
286 31 örkelljunga

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Örkelljunga och dess konditorier

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här finns mer info om Örkelljunga om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Örkelljunga.