Konditori Centrum Munka-Ljungby – ett konditori i Munka-Ljungby

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Konditori Centrum Munka-Ljungby är ett konditori i Munka-Ljungby där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Munka-Ljungby och du kommer säkerligen gilla Konditori Centrum Munka-Ljungby och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Munka-Ljungby som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Konditori Centrum Munka-Ljungby inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Konditori Centrum Munka-Ljungby i Munka-Ljungby - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Konditori Centrum Munka-Ljungby i Munka-Ljungby.

Konditori Centrum Munka-Ljungby
Ö. Storg. 5
266 33 Munka
0431 - 43 00 50

Annons:

Öppettider hos Konditori Centrum Munka-Ljungby i Munka-Ljungby

Innan du besöker Konditori Centrum Munka-Ljungby i Munka-Ljungby kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Konditori Centrum Munka-Ljungby i Munka-Ljungby utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Konditori Centrum Munka-Ljungby i Munka-Ljungby, ett konditori

Hittar du inte till Konditori Centrum Munka-Ljungby kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Konditori Centrum Munka-Ljungby i Munka-Ljungby