Bra konditorier i Munka-Ljungby

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Munka-Ljungby. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Munka-Ljungby. Det finns 1 olika konditorier i Munka-Ljungby där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Munka-Ljungby.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Munka-Ljungby

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Munka-Ljungby som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Munka-Ljungby som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Munka-Ljungby. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Munka-Ljungby kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Konditori Centrum Munka-Ljungby
Ö. Storg. 5
266 33 Munka

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Munka-Ljungby och dess konditorier

Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Yta: 223,32 hektar
Invånarantal: 2840, år 2010

Här finns mer info om Munka-Ljungby om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Munka-Ljungby.