Kronprinsens Konditori & Café – ett konditori i Malmö

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Kronprinsens Konditori & Café är ett konditori i Malmö där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Malmö och du kommer säkerligen gilla Kronprinsens Konditori & Café och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Malmö som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Kronprinsens Konditori & Café inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Kronprinsens Konditori & Café i Malmö - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Kronprinsens Konditori & Café i Malmö.

Kronprinsens Konditori & Café
Regementsg. 52 Kronprinsen
217 48 Malmö
040 - 745 15

Annons:

Öppettider hos Kronprinsens Konditori & Café i Malmö

Innan du besöker Kronprinsens Konditori & Café i Malmö kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Kronprinsens Konditori & Café i Malmö utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Kronprinsens Konditori & Café i Malmö, ett konditori

Hittar du inte till Kronprinsens Konditori & Café kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Kronprinsens Konditori & Café i Malmö