Bra konditorier i Lomma

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Lomma. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Lomma. Det finns 3 olika konditorier i Lomma där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Lomma.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Lomma

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Lomma som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Lomma som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Lomma. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Lomma kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Gateau AB
Strandv. 90 A
234 31 LOMMA


Konditori Syrenen HB
Syreng. 8
234 31 LOMMA


Lomma Hembageri AB
Seglareg. 4
234 31 LOMMA

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Lomma och dess konditorier

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här finns mer info om Lomma om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Lomma.