Bra konditorier i Löddeköpinge

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Löddeköpinge. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Löddeköpinge. Det finns 4 olika konditorier i Löddeköpinge där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Löddeköpinge.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Löddeköpinge

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Löddeköpinge som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Löddeköpinge som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Löddeköpinge. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Löddeköpinge kan du istället kolla efter andra i Skåne.


Ålstorps Hembageri
Rådjursv


Café 23
Marknadsv. 1
246 42 LÖDDEKÖPINGE


Café Uven
Barsebäcksv. 60
246 30 Löddeköpinge


bread&cookies
Varuv. 2
246 42 LÖDDEKÖPINGE

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Löddeköpinge och dess konditorier

Löddeköpinge är en tätort i Kävlinge kommun och kyrkby i Löddeköpinge socken i Skåne. Löddeköpinge kyrka är från 1100-talet, tiden då många kyrkor byggdes runt om i Skåne i samband med att Skåne kristnades. Center Syd ligger i Löddeköpinge.

Yta: 361,56 hektar
Invånarantal: 6290, år 2010

Här finns mer info om Löddeköpinge om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Löddeköpinge.