Bra konditorier i Ljungbyhed

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Ljungbyhed. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Ljungbyhed. Det finns 1 olika konditorier i Ljungbyhed där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Ljungbyhed.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Ljungbyhed

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Ljungbyhed som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Ljungbyhed som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Ljungbyhed. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Ljungbyhed kan du istället kolla efter andra i Skåne.

Ljungbyheds Konditori
Skolg. 2
264 51 Ljungbyhed

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Ljungbyhed och dess konditorier

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånarantal: 2046, år 2010

Här finns mer info om Ljungbyhed om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Ljungbyhed.