Bra konditorier i Limhamn

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Limhamn. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Limhamn. Det finns 7 olika konditorier i Limhamn där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Limhamn.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Limhamn

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Limhamn som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Limhamn som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Limhamn. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Limhamn kan du istället kolla efter andra i Skåne.

AB Konditori Katarina
Ringugnsg. 6
216 16 Limhamn


Ambrosia Cafe & Konditori
Strandg. 7
216 12 Limhamn


Europa Café & Konditori
Järnvägsg. 41
216 14 Limhamn


Gateau AB
Järnvägsg. 25
216 14 Limhamn


Konditori Europa
Järnvägsg. 41
216 14 Limhamn


Konditori Katarina
Ringugnsg. 6
216 16 Limhamn


Limhamns Kakbod & Café
Linnég. 20
216 12 Limhamn

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Limhamn och dess konditorier

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här finns mer info om Limhamn om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Limhamn.