Galleria Boulevard – ett konditori i Kristianstad

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Galleria Boulevard är ett konditori i Kristianstad där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Kristianstad och du kommer säkerligen gilla Galleria Boulevard och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Kristianstad som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Galleria Boulevard inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Galleria Boulevard i Kristianstad - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Galleria Boulevard i Kristianstad.

Galleria Boulevard
Ö. Boulevarden 3
291 31 KRISTIANSTAD
044 - 22 33 81

Annons:

Öppettider hos Galleria Boulevard i Kristianstad

Innan du besöker Galleria Boulevard i Kristianstad kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Galleria Boulevard i Kristianstad utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Galleria Boulevard i Kristianstad, ett konditori

Hittar du inte till Galleria Boulevard kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Galleria Boulevard i Kristianstad