Conditori Fantasi/Darins – ett konditori i Kristianstad

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Conditori Fantasi/Darins är ett konditori i Kristianstad där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Kristianstad och du kommer säkerligen gilla Conditori Fantasi/Darins och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Kristianstad som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Conditori Fantasi/Darins inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Conditori Fantasi/Darins i Kristianstad - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Conditori Fantasi/Darins i Kristianstad.

Conditori Fantasi/Darins
Vendesg. 3
291 53 KRISTIANSTAD
044 - 21 20 10

Annons:

Öppettider hos Conditori Fantasi/Darins i Kristianstad

Innan du besöker Conditori Fantasi/Darins i Kristianstad kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Conditori Fantasi/Darins i Kristianstad utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Conditori Fantasi/Darins i Kristianstad, ett konditori

Hittar du inte till Conditori Fantasi/Darins kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Conditori Fantasi/Darins i Kristianstad