Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman – ett konditori i Kristianstad

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman är ett konditori i Kristianstad där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Kristianstad och du kommer säkerligen gilla Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Kristianstad som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman i Kristianstad - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman i Kristianstad.

Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman
Långebrog. 24
291 59 KRISTIANSTAD
044 - 21 09 98

Annons:

Öppettider hos Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman i Kristianstad

Innan du besöker Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman i Kristianstad kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman i Kristianstad utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman i Kristianstad, ett konditori

Hittar du inte till Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Malmströms Konditori Eftr. Nordgren & Hagman i Kristianstad