Brödboden Lilla Torg – ett konditori i Kristianstad

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Brödboden Lilla Torg är ett konditori i Kristianstad där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Kristianstad och du kommer säkerligen gilla Brödboden Lilla Torg och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Kristianstad som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Brödboden Lilla Torg inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Brödboden Lilla Torg i Kristianstad - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Brödboden Lilla Torg i Kristianstad.

Brödboden Lilla Torg
Döbelnsg. 8
291 31 KRISTIANSTAD
044 - 12 69 71

Annons:

Öppettider hos Brödboden Lilla Torg i Kristianstad

Innan du besöker Brödboden Lilla Torg i Kristianstad kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Brödboden Lilla Torg i Kristianstad utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Brödboden Lilla Torg i Kristianstad, ett konditori

Hittar du inte till Brödboden Lilla Torg kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Brödboden Lilla Torg i Kristianstad