Axelssons Conditori – ett konditori i Kristianstad

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Axelssons Conditori är ett konditori i Kristianstad där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Kristianstad och du kommer säkerligen gilla Axelssons Conditori och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Kristianstad som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Axelssons Conditori inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Axelssons Conditori i Kristianstad - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Axelssons Conditori i Kristianstad.

Axelssons Conditori
Götg. 10
291 33 KRISTIANSTAD
044 - 21 19 06

Annons:

Öppettider hos Axelssons Conditori i Kristianstad

Innan du besöker Axelssons Conditori i Kristianstad kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Axelssons Conditori i Kristianstad utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Axelssons Conditori i Kristianstad, ett konditori

Hittar du inte till Axelssons Conditori kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Axelssons Conditori i Kristianstad