Conditori Boulevard – ett konditori i Kristianstad

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Conditori Boulevard är ett konditori i Kristianstad där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Kristianstad och du kommer säkerligen gilla Conditori Boulevard och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Kristianstad som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Conditori Boulevard inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Conditori Boulevard i Kristianstad - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Conditori Boulevard i Kristianstad.

Conditori Boulevard
Prästallén 8
291 41 Kristianstad
044 - 21 02 58

Annons:

Öppettider hos Conditori Boulevard i Kristianstad

Innan du besöker Conditori Boulevard i Kristianstad kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Conditori Boulevard i Kristianstad utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Conditori Boulevard i Kristianstad, ett konditori

Hittar du inte till Conditori Boulevard kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Conditori Boulevard i Kristianstad