Suzan Bugari HB – ett konditori i Kristianstad

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Suzan Bugari HB är ett konditori i Kristianstad där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Kristianstad och du kommer säkerligen gilla Suzan Bugari HB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Kristianstad som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Suzan Bugari HB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Suzan Bugari HB i Kristianstad - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Suzan Bugari HB i Kristianstad.

Suzan Bugari HB
Långebrog. 83
291 59 KRISTIANSTAD


Annons:

Öppettider hos Suzan Bugari HB i Kristianstad

Innan du besöker Suzan Bugari HB i Kristianstad kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Suzan Bugari HB i Kristianstad utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Suzan Bugari HB i Kristianstad, ett konditori

Hittar du inte till Suzan Bugari HB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Suzan Bugari HB i Kristianstad