Börjessons Baguetter Yllan – ett konditori i Kristianstad

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Börjessons Baguetter Yllan är ett konditori i Kristianstad där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Kristianstad och du kommer säkerligen gilla Börjessons Baguetter Yllan och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Kristianstad som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Börjessons Baguetter Yllan inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Börjessons Baguetter Yllan i Kristianstad - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Börjessons Baguetter Yllan i Kristianstad.

Börjessons Baguetter Yllan
Väverig. 2
291 54 Kristianstad
044 - 10 21 40

Annons:

Öppettider hos Börjessons Baguetter Yllan i Kristianstad

Innan du besöker Börjessons Baguetter Yllan i Kristianstad kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Börjessons Baguetter Yllan i Kristianstad utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Börjessons Baguetter Yllan i Kristianstad, ett konditori

Hittar du inte till Börjessons Baguetter Yllan kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Börjessons Baguetter Yllan i Kristianstad