Sm Conditori I Kristianstad HB – ett konditori i Kristianstad

Annons:
Att hitta ett bra konditori är inte svårare än man gör det. Det viktigaste är att priserna och utbudet passar ens smak. Sm Conditori I Kristianstad HB är ett konditori i Kristianstad där du kan fika och koppla av med någon dryck och ett gott bakverk. Dessa bakas av en konditor i Kristianstad och du kommer säkerligen gilla Sm Conditori I Kristianstad HB och det som dom har att erbjuda dig som kund. Men det finns fler konditorier i närheten av Kristianstad som du kan kolla in. Du kan också kolla efter konditorier som är öppna i Skåne ifall Sm Conditori I Kristianstad HB inte är aktuellt för dig.
Annons:

Kontakta Sm Conditori I Kristianstad HB i Kristianstad - goda bakverk

Nedan hittar du telefonnummer och adress till Sm Conditori I Kristianstad HB i Kristianstad.

Sm Conditori I Kristianstad HB
Ö. Storg. 35
291 31 KRISTIANSTAD
044 - 21 02 84

Annons:

Öppettider hos Sm Conditori I Kristianstad HB i Kristianstad

Innan du besöker Sm Conditori I Kristianstad HB i Kristianstad kan det vara bra att ta del av deras öppettider för att veta om detta konditori är öppet. För närvarande har vi ingen information om öppettider för Sm Conditori I Kristianstad HB i Kristianstad utan rekommenderar att du ringer deras telefonnummer för att ta reda på om det är öppet just nu.

Hitta till Sm Conditori I Kristianstad HB i Kristianstad, ett konditori

Hittar du inte till Sm Conditori I Kristianstad HB kan du använda kartan här för att hitta lättare.Kommenterat om Sm Conditori I Kristianstad HB i Kristianstad