Bra konditorier i Klippan

Annons:
Det finns en hel del positiva saker med konditorier i Klippan. Dem ger en chansen att koppla av med en kopp kaffe, te eller bara ett enkelt bakverk som till exempel en bulle, kakor eller en bit tårta i Klippan. Det finns 4 olika konditorier i Klippan där man kan sätta sig ned och koppla av med något bakverk som gjorts av en konditor i Klippan.
Annons:

Konditorier och caféer verksamma i Klippan

För att du enklare ska kunna hitta ett konditori eller ett café i Klippan som passar just dig finns nedan vår lista över de verksamma caféerna och konditorierna i Klippan som finns att välja på. Hos dessa har du möjlighet att koppla av med en kopp kaffe, äta ett bakverk eller beställa en tårta i Klippan. Finns det inget passande konditori eller café för just dina behov i Klippan kan du istället kolla efter andra i Skåne.


Lmw Försäljning
Bjersgårdsv. 5


Conditori Hjärtat AB
Järnvägsg. 32
264 33 KLIPPAN


Kochs Café AB
Storg. 28
264 33 KLIPPAN


Norrehus
Krika 2274
264 92 Klippan

Annons:

Grundläggande konditoriinfo om Klippan och dess konditorier

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Här finns mer info om Klippan om du vill veta mer än saker relaterat till att fika i Klippan.